Vorderingen vernieuwing tennispark

28 maart 2018

Beste R.C.W. leden,

Wij willen jullie graag op de hoogte houden van de vorderingen op ons park.

Vandaag (woensdag) heeft Hekbouw de laatste hand gelegd aan de afrastering van ons park. Enkele kleine zaken moeten nog afgewerkt worden maar daar zullen jullie niets van merken of last van hebben.

Donderdagavond rond de klok van 21.00 uur wordt de verlichting nogmaals afgesteld. Theo van de Wiel zal daarbij aanwezig zijn. Wij hopen dat dan de verlichting precies volgens wens is afgesteld.

Het welkomstdoek van RCW, ook voor de competitiespelers, is nog niet klaar en deze zullen ergens komende 2 tot 3 weken worden geplaatst. Voorlopig is het oude doek nog opgehangen.

De tuin is nog niet klaar. Het parkbeheer is daar wel mee gestart maar dat zal nog wel enkele weken langer duren voor die weer op het oude niveau is.

Nogmaals willen wij jullie vragen het vegen van de banen niet te vergeten. Binnenkort zullen 2 sleepnetten op alle banen liggen en dat zal het makkelijker maken om snel en goed te vegen.

Helaas is ook gebleken dat niet altijd op de juiste tennisschoenen wordt gespeeld. Alleen op tennisschoenen bestemd voor spelen op kunstgras mag gespeeld worden.

Als laatste willen wij jullie nog herinneren aan de officiƫle opening op 2 april (2e paasdag). Iedereen is vanaf 15.00 uur welkom.

Met vriendelijke groet,

Bestuur tennisvereniging R.C.W.