RCW goes back

27 september 2019

Beste RCW-ers,

Zoals velen van jullie al vernomen hebben organiseert RCW in ons clubgebouw op zaterdag 19 oktober a.s. wederom een gezellige.

RCW goes back to the 70s muziekavond voor al onze 18+leden.

Jullie zijn uiteraard van harte welkom op deze avond met live optreden van de Foutsiders, met muziek uit de roemruchte zeventig en tachtiger jaren.

Door velen gezien als de periode met de beste muziek ooit.

Kom gezellig met je partner/introducé een avondje, onder het genot van een drankje, luisteren en meezingen met de band.

Uiteraard verzorgt de evenementencommissie als vanouds dat de inwendig mens niets tekortkomt.

Iedereen die vóór 20.00 uur aanwezig is krijgt een gratis lot en doet mee met de loterij met prachtige prijzen van o.a. onze sponsoren Eetcafé City, Eye Wish Opticiens , Albert Heijn Jansen en Drankenhuys Bergmans.

De entree is uiteraard gratis.

Om de kosten voor de band en de hapjes te reduceren gaan we ouderwets met de pet rond.

Een bijdrage is natuurlijk geheel vrijblijvend!!!

Noteer dus 19 oktober in je agenda!!!!!

De evenementencommissie