RCW Dinsdagavond-Winterdubbelcompetitie 2019-2020

14 augustus 2019

Beste tennisvrienden, het is weer zover!!

De altijd gezellige interne wintercompetitie komt eraan. Uurtje tennissen, wat nakaarten onder het genot van een hapje en een drankje, een leuk vooruitzicht dus.

In oktober zullen we opnieuw gaan starten met de dinsdagavond-winterdubbelcompetitie, voor al onze senioren leden. Er worden dames- en herendubbels gespeeld op speelsterkte 6,7,8 en 9, dus beginners zijn ook van harte welkom.
Je kunt je hiervoor inschrijven via “toernooi.nl “ dan naar  “RCW Dinsdagavond wintercompetitie”. Beide teamleden dienen in te schrijven en als je al weet dat je niet op alle speeldata kunt, kun je nu al een 3de persoon benaderen om straks teleurstelling voor anderen te voorkomen.

De uiterste inschrijfdatum is 29 september a.s., maar vol is vol, dus meld je tijdig aan!

De voorlopig geplande speeldata in 2019 zijn, 15 oktober, 22 oktober, 29 oktober, 5 november, 12 november, 19 november, 26 november, 17 december.
In 2020: 7 januari, 14 januari, 21 januari, 28 januari, 4 februari, 11 februari, 18 februari, 3 maart, 10 maart,17 maart en de sluitingsavond is op 31 maart. Op 31 maart vindt ook de prijsuitreiking plaats met de gebruikelijke loterij (Noteer deze datum alvast in je agenda)

Voor de duidelijkheid zenden wij het competitiereglement mee. Wij verzoeken u om dit reglement even door te lezen en vragen daarbij extra aandacht voor de contante betalingvan het inschrijfgeld bij de 1ste competitieronde !!!

Wij zijn nog op zoek naar vrijwilligers, die ons op een aantal dagen willen helpen. Zo zoeken wij mensen die de uitslagen willen noteren en mensen die een keer met hapjes rond willen gaan op een speelavond. Een combinatie van die twee is natuurlijk ook goed.

Voor al je vragen kun je bij ons terecht. We gaan er met z’n allen weer wat leuks van maken! Zegt het voort.

Tot op de eerste competitieavond!

Harrie Voogd
Joep Schoondermark