Najaarscompetitie

24 mei 2019

De najaarscompetitie telt in het totaal 7 speeldagen en start begin september(week 37) en loopt tot eind oktober (week 43).
Alle leden van RCW kunnen deelnemen aan de KNLTB competitie, mits zij in het bezit zijn van een geldig KNLTB pasje van RCW.

Een team moet bij voorkeur uit 6 personen bestaan.

In 2019 moeten de captains wederom hun uitslagen zelf invoeren op de KNLTB site.

De tennisballen voor de competitie 2019 moeten worden aangeschaft. Deze worden centraal ingekocht door de club en worden u voor de kostprijs aangeboden, €7,50 per blik ballen. De ballen blijven na het spelen van de competitie eigendom van de spelers.

Het inschrijfgeld bedraagt:
JEUGD: €55,- per team en de tennisballen in bruikleen.
SENIOREN: €55,- per team en de aan te schaffen ballen. (afhankelijk van de competitiesoort 2 of 4 dozen per thuiswedstrijd)

Het aantal teams wat mee kan doen wordt bepaald door de hoeveelheid beschikbare banen.(op vrijdag is dit een maximum van 8 teams)
Inschrijven betekent niet automatisch meedoen. Bij teveel inschrijvingen per dag krijgen bestaande teams die op deze dag in de najaarscompetitie 2018 hebben gespeeld voorrang.

De competitiebijdrage en de ballen moeten bij uitgifte van de competitiebescheiden voldaan worden. (Deze datum wordt nog bekend gemaakt)

Competitiespelers conformeren zich bij het inschrijven van de competitie aan de regels van de competitieleider.

Bij vragen kun je terecht bij onze VCL-competitieleidsters:
Ine v/d Nieuwenhuijzen, Joyce Knulst & Laurie Vermeltfoort

Inschrijven dient digitaal te gebeuren via deze link: https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSfCtLyvr8HkowDJk8EqE8-0SqoTya83Sm3_jUw5pOOQqKfFOQ/viewform?usp=sf_link voor 23 juni 2019.