KNLTB voorjaarscompetitie 2020

08 november 2019


KNLTB voorjaarscompetitie 2020
 
Alle leden van RCW kunnen deelnemen aan de KNLTB competitie, mits zij in het bezit zijn van een geldig KNLTB pasje van RCW.
 
Een team moet bij voorkeur uit 6 personen bestaan. 
 
In 2020 moeten de captains wederom hun uitslagen zelf invoeren op de KNLTB site op de dag van de gespeelde wedstrijd. Omdat de captain zelf niet altijd aanwezig kan zijn, graag op het formulier een 2e uitslaggedelegeerde(iemand die de stand in kan voeren) invullen. 
 
De Tennisballen voor de competitie 2020 moeten worden aangeschaft. Deze worden centraal ingekocht door de club en worden u voor de kostprijs aangeboden. (het definitieve bedrag wordt begin volgend jaar bekend). De ballen blijven na het spelen van de competitie eigendom van de spelers. 
 
Het inschrijfgeld bedraagt: 
JEUGD: €55,- per team en de tennisballen in bruikleen.
SENIOREN: €55,- per team en de aan te schaffen ballen. (afhankelijk van de competitiesoort 2 of 4 dozen per thuiswedstrijd) 
 
Het aantal teams wat mee kan doen wordt bepaald door de hoeveelheid beschikbare banen. 
Inschrijven betekent niet automatisch meedoen. Bij teveel inschrijvingen per dag krijgen bestaande teams die op deze dag in de voorjaarscompetitie 2019 hebben gespeeld voorrang. 
 
De competitiebijdrage en de ballen moeten voor uitgifte van de competitiebescheiden per bankoverschrijving voldaan worden. (Deze datum wordt nog bekend gemaakt)
 
Competitiespelers conformeren zich bij het inschrijven van de competitie aan de regels van de competitieleider. 
 
Bij vragen kun je terecht bij onze VCL-competitieleidsters:
Joyce Knulst & Laurie Vermeltfoort
 
Inschrijven dient digitaal te gebeuren via deze link: https://forms.gle/4b2YasR4gadB5WTo6 voor 5 januari 2020. 

Nieuwscategorieën