Inschrijven Zomertraining 2020

14 mei 2020

Beste en hopelijk gezonde RCW-leden,

De zomertrainingen voor de jeugd zijn deze week al van start gegaan. Helaas met enige vertraging door de voor iedereen welbekende reden. Het is vanaf nu mogelijk om weer in te schrijven voor de zomertrainingen voor de volwassenen. Door het Corona-virus omvat deze cyclus geen 18 lessen maar 14 lessen. Doordat er momenteel geen competities en toernooien gespeeld worden misschien een mooie gelegenheid om de boel bij te spijkeren.

Normaal is er een ruime periode gereserveerd om in te schrijven, maar nu is de periode om in te schrijven zeer beperkt. Je kunt inschrijven tot en 17 mei, dus dat is  tot en met komende zondag.

Heb je interesse aarzel dan niet!

Het inschrijven gebeurt vanaf nu digitaal. Je kunt inloggen op de site www.yourtennis.nl, waar je onze vereniging R.C.W.(vergeet de punten niet) selecteert. Je moet eenmalig een login aanmaken, waarna je voor jezelf of voor anderen (bijv. andere gezinsleden) kunt inschrijven.

Met sportieve groet,

Peter van den Hout