Inschrijven voorjaarscompetitie 2021

29 november 2020

Beste RCW’er,

Ondanks dat de KNLTB op dit moment nog niet kan aangeven of dat de voorjaarscompetitie 2021 door kan gaan en in welke vorm dit zal zijn, zullen we toch aan de slag moeten met de voorbereiding. Wij hopen natuurlijk dat de voorjaarscompetitie 2021 gewoon door zal gaan!

Het is dus weer tijd om in te schrijven!

Alle leden van RCW kunnen deelnemen aan de KNLTB competitie, mits zij in het bezit zijn van een geldig KNLTB pasje van RCW.

In 2021 moeten de captains wederom hun uitslagen zelf invoeren op de KNLTB site op de dag van de gespeelde wedstrijd. Omdat de captain zelf niet altijd aanwezig kan zijn, graag op het formulier een 2e uitslaggedelegeerde(iemand die de stand in kan voeren) invullen.

De tennisballen voor de competitie 2021 moeten worden aangeschaft. Deze worden centraal ingekocht door de club en worden u voor de kostprijs aangeboden. (het definitieve bedrag wordt begin volgend jaar bekend). De ballen blijven na het spelen van de competitie eigendom van de spelers.

Het inschrijfgeld bedraagt:

JEUGD: €55,- per team en de tennisballen in bruikleen.

SENIOREN: €55,- per team en de aan te schaffen ballen. (afhankelijk van de competitiesoort 2 of 4 dozen per thuiswedstrijd)

Het aantal teams wat mee kan doen wordt bepaald door de hoeveelheid beschikbare banen.

Inschrijven betekent niet automatisch meedoen. Bij teveel inschrijvingen per dag zullen wij zoals eerder aangegeven gaan loten.

Vrijdagavond:

- Indien de KNLTB aangeeft dat we weer reguliere wedstrijden gaan spelen (2 sets + super tiebreak) en de 1,5 meter maatregel dan nog steeds van toepassing is, kunnen er maar 8 teams worden toegelaten om de 1,5 meter te kunnen waarborgen.

- Alléén als de KNLTB beslist dat er op tijd gespeeld kan worden, dan kunnen er 12 teams worden toegelaten. Teams spelen dan van 19.00uur tot 21.00uur of van 21.00uur tot 23.00uur.

De competitiebijdrage en de kosten van de ballen moeten voor de captainsavond per bankoverschrijving voldaan worden. (Deze datum wordt nog bekend gemaakt)

Competitiespelers conformeren zich bij het inschrijven van de competitie aan de regels van de competitieleider.

Bij vragen kun je terecht bij onze VCL-competitieleidsters:

Joyce Knulst & Laurie Vermeltfoort
e-mail: [email protected]

Inschrijven dient digitaal te gebeuren voor 31 december 2020 via deze link: https://forms.gle/C2GQTpzSA6wq71oP6