Dubbelen weer toegestaan

21 mei 2020

Mooi nieuws: Dubbelen mag weer, terras en clubhuis blijven nog gesloten

De KNLTB heeft naar aanleiding van de persconferentie van 19 mei jl., besloten de richtlijnen voor tennis te versoepelen!!!!!

Spelers mogen vanaf nu, bij RCW vanaf vrijdag 22 mei, weer dubbelen mits de 1,5 meter regel gehandhaafd wordt. Het besmettingsrisico bij dubbelspel is volgens zowel de experts van NOC/NSF als de KNLTB bondsarts gering. Dit in combinatie met de verdere versoepeling van de maatregelen en de ervaringen van verenigingen en spelers de afgelopen weken betekent dat we al eerder dan 1 juni de volgende stap kunnen zetten. Vanaf nu mag er ook gedubbeld worden door volwassenen, 4 spelers per baan.

Uiteraard is dit alleen toegestaan met inachtneming van alle eerder bekend gemaakte protocollen.

Helaas moeten het clubhuis en het terras nog gesloten blijven tot 1 september. Het Outbreak Management Team (OMT) bekijkt op dit moment de mogelijkheid of sportkantines per 1 juli weer open mogen. Dat geeft in ieder geval wat perspectief. Duimen dus maar.